Lunchen in Hilversum?

Ontdek Brasserie Zonnestraal! Genieten van een overheerlijke lunch op Landgoed Zonnestraal.

Trouwen in Hilversum?

Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal

Meer weten over de historie van het landgoed?

In het gerestaureerde hoofdgebouw ontvangen wij u en uw gasten graag in een authentieke en sfeervolle ambiance van licht, lucht en transparantie.
Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor gasten met enerzijds gevoel voor architectuur, landschap en historie en anderzijds gewend aan hoogwaardige dienstverlening.
Een congres, een trendy party, een diner of creatieve workshop op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de transparante sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. De gast die kiest voor Zonnestraal, kiest voor een inspirerende ruimte en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.

Catering

Een congres, een trendy party, of een diner op deze verrassende locatie is al bij voorbaat geslaagd. Niet alleen door de lichte sfeer, uitstraling en karakter van het monument, maar ook door de gastvrijheid, flexibiliteit en originele culinaire diensten. Wie kiest voor Eevntcentrum Zonnestraal, kiest voor een inspirerende zaal en een professioneel verzorgd evenement op maat, of u nu een kleine vergadering of een groots diner organiseert.


Wij maken graag voor u een op maat gemaakte offerte naar uw specifieke wensen!
Meer informatie of reserveren?

Telefoon: 035 5385402
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de website van Eventcentrum Zonnestraal