werken

Brasserie Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal,
waar uitzicht, inzicht geeft

Ademruimte in de natuur en toch in het hart van de Randstad tussen alle belangrijke verkeersaders, kantoor houden. Dat is de succesformule voor het nieuwe werken. De architectuur, de omgeving en de rust geven allure en nieuwe energie voor uw business. Er is al een mooie waaier aan uiteenlopende huurders op het bedrijventerrein, waar uw netwerk mooi tussen kan groeien. Weg van de hectiek van de stad komt iedereen tot betere ideeën.

Kortom, Zonnestraal is een heerlijke plek om te werken. De luxe van rust en ruimte in het hart van het land, van uw business. Dat geeft internationale standing.

  • prachtige vergaderzalen voor alle soorten meetings;
  • kantoren variërend in grootte en indeling;
  • een sfeer van ondernemerschap, een ideale netwerkomgeving;
  • centrale ligging in de randstad, zonder de hectiek van de stad;
  • natuur en uitzicht in uw werkomgeving en aan uw bureau.
Brasserie Zonnestraal Hilversum vergaderen op de hei
Brasserie Zonnestraal Hilversum vergaderen op de hei

Vergaderruimtes

Licht en open

Zonnestraal heeft meerdere vergaderruimtes die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden tegen een betaalbaar tarief. De ruimtes zijn licht, mooi ingericht en rustig.

Er zijn vier meeting rooms voor zes personen en in de brasserie kan een grote vergaderruimte voor circa 50 personen afgescheiden worden. Voor een smakelijke catering en speciale wensen zorgen wij goed.

Dag op de hei

Zonnestraal heeft alles in huis om een inspirerende werkplek te worden voor ondernemers, kleine bedrijven en zelfstandige professionals. Met de mogelijkheid om even buiten te wandelen, elkaar te ontmoeten en te vergaderen, koffie te drinken en er letterlijk een heidedag van te maken.

Neem contact op met Brasserie Zonnestraal voor meer informatie over de verhuur.

Interesse in het huren van een kantoor? Klik dan hier!

DAG OP DE HEI

Brasserie Zonnestraal Hilversum vergaderen op de hei
Brasserie Zonnestraal werken vergaderen

Bedrijvigheid

Naast de individuele kantoorunits in het Dresselhuys-paviljoen, biedt Zonnestraal ruimte aan uiteenlopende bedrijvigheid op het Landgoed. De waaier aan verschillende bedrijven, zorgt voor een goede buzz. Hier wordt gewerkt.

Woon je in Hilversum en zoek je een studio of een kantoor in mooie centrale omgeving? Ben je zzp-er en wil je klanten in een chique ruimte ontvangen? Dan is Zonnestraal de optie voor jou; met haar bezielde geschiedenis, de allure van die architectuur, weg uit de stad en toch centraal. Hier is parkeerplek genoeg. Zonnestraal is een oase voor je bedrijf en we weten dat we weg van de stadse hectiek tot meer inspiratie en tot betere resultaten komen. En daar wordt iedereen gelukkig van.