Lunchen in Hilversum?

Ontdek Brasserie Zonnestraal! Genieten van een overheerlijke lunch op Landgoed Zonnestraal.

Trouwen in Hilversum?

Op een unieke locatie, landgoed Zonnestraal

Landgoed Zonnestraal

Meer weten over de historie van het landgoed?

U heeft binnenkort iets te vieren?! Een jubileum, verjaardag, of geboorte of u wilt gewoon graag een knalfeest geven? Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in onze brasserie op het Landgoed Zonnestraal.

Wij hebben meerdere arrangementen samengesteld. We hopen dat dit een goede indruk geeft van de vele mogelijkheden op onze locatie.

Indien u liever een offerte op maat wenst te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 035-5385402 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Het team van Brasserie Zonnestraal staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie kunt ook altijd even langs komen, de koffie staat altijd klaar voor u. Benieuwd naar onze arrangementen? Bekijk deze hier.

 

Zaal huren?
Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een zaal te huren. Bekijk onze arrangementen of vraag ons telefonisch (035-5385402) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden.