Iets te vieren

feestlocatie op de Heide

Iets te vieren? Is het tijd voor een feest met uw familie en vrienden? Bij Brasserie Zonnestraal nemen wij de zorgen voor dranken, hapjes en feestlocatie met plezier van u over. Brasserie Zonnestraal is de perfecte plek om dit te doen, ons gedreven team met passie maakt er een onvergetelijke beleving van. Binnen of buiten borrelen, het kan allemaal. Onze kok kookt met verse ingrediënten en hij vindt het een feest om voor u te koken. Wij koken puur met zoveel mogelijk lokale producten dat alles bereid met liefde voor het vak.

Brasserie Zonnestraal

verjaardagsfeest

Beleef een onvergetelijke verjaardag bij Brasserie Zonnestraal. Een bijzondere leeftijd verdient een feestje. Geniet met familie en vrienden van een lekkere lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet, informele barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Brasserie Zonnestraal een passende invulling.

verjaardag Brasserie Zonnestraal

gender reveal party

Een baby op komst, wat een heerlijk nieuws. Vrienden en familie staan na de geboorte vast graag gelijk op de stoep om jullie wonder te bekijken. Cluster de bezoekjes met een kraamborrel bij Brasserie Zonnestraal. Wie weet pakken jullie dan af en toe nog wat rust als kersverse ouders.

Brasserie Zonnestraal Hilversum babyshower feestje vieren

huwelijksjubileum

Een feest organiseren ter gelegenheid van een huwelijksjubileum? Dan ben je bij Brasserie Zonnestraal aan het juiste adres. Geniet met je gezelschap van een  lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet,  barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Brasserie Zonnestraal een passende invulling. 

Huwelijksjubileum | brasserie zonnestraal hilverrsum feestje vieren huwelijksjubelium

Borrel

Een borrel ter ere van een werkjubileum, een afscheid op het werk, ter ere van jullie afgesloten huwelijk of een ander jubileum. Wij zorgen graag voor de innerlijke mens en voorzien jullie gasten graag van bijzondere hapjes en een heerlijk koud drankje. De borrel afsluiten met een etentje voor intimi behoort ook tot de mogelijkheden. Informeer naar onze mogelijkheden.

brasserie zonnestraal receptie feest samenzijn

team building

Bedrijfsuitje in Hilversum? Vier het bedrijfsuitje met je collega’s bij Brasserie Zonnestraal. Wij denken graag met je mee voor een actieve en ontspannen invulling van de dag. De Hoorneboegse heide, de Loosdrechtse Plassen en de ruimte op het Landgoed biedt eindeloze mogelijkheden voor een geslaagd event. Ook voor een gedeelte van de dag zijn jullie van harte welkom.

het leven vieren

Bij een afscheid delen we verdriet en verlies maar ook dankbaarheid, liefde en geluk een moment om stil te staan bij u dierbare. Dit is mogelijk in een oase van rust op Landgoed Zonnestraal, de dag staat in het teken van uw dierbare waarvan u afscheid neemt maar u kunt ook het leven vieren wat geweest is. U bepaalt wat de wensen zijn en wij voeren het in alle rust met  aandacht voor u uit.

brasserie zonnestraal wandelen in de ochtend

Zakelijk op het Landgoed

U wilt toch ook dat de locatie, waar u iets organiseert, voor uw collega’s een verlengstuk is van het bedrijf? Dat vindt u op Landgoed Zonnestraal. Brasserie Zonnestraal is het kloppend hart van het Landgoed, ons gedreven team draagt zorg voor een bedrijfsfeest op maat of een inspirerende hei-dag met aansluitend een super fijne borrel, met uw collega’s of klanten die u wilt verbazen, Zonnestraal is het waard om te bezoeken. Het prachtige landschap nodigt uit om samen te zijn. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer op loopafstand.

The best time to Celebrate is whenver you can!!