035-5385402

info@brasserie-zonnestraal.nl

Iets te vieren

Brasserie Zonnestraal

Feestlocatie op de heide

Iets te vieren? Is het tijd voor een feest met uw familie en vrienden? Bij Brasserie Zonnestraal nemen wij de zorgen voor dranken, hapjes en feestlocatie met plezier van u over. Brasserie Zonnestraal is de perfecte plek om dit te doen, ons gedreven team met passie maakt er een onvergetelijke beleving van. Binnen of buiten borrelen, het kan allemaal. Onze kok kookt met verse ingrediënten en hij vindt het een feest om voor u te koken. Wij koken puur met zoveel mogelijk lokale producten dat alles bereid met liefde voor het vak.

Brasserie Zonnestraal Hilversum verjaardag feestje vieren

Uniek verjaardagsfeest!

Een bijzondere leeftijd verdient een feest. Vier uw verjaardag groots of klein bij feestlocatie Brasserie Zonnestraal. Voor elk gezelschap een passend programma.

Babyshower of gender reveal

Een kleine op komst? Gefeliciteerd! Wij organiseren graag een kraamborrel of gender reveal! Daarnaast is het ook mogelijk om een kraamborrel te organiseren bij Brasserie Zonnestraal! 

Brasserie Zonnestraal Hilversum babyshower feestje vieren
Huwelijksjubileum | brasserie zonnestraal hilverrsum feestje vieren huwelijksjubelium

Huwelijksjubileum

Het is een feestje waard! Of jullie nu 12,5 of 40 jaar zijn getrouwd… dat moet gevierd worden! Nodig familie en vrienden uit voor een lunch, borrel, diner, bbq of een spetterend feest bij feestlocatie Brasserie Zonnestraal

brasserie zonnestraal afscheidsreceptie

Afscheid

De laatste herinnering delen op Landgoed Zonnestraal

Bij een afscheid delen we verdriet en verlies maar ook dankbaarheid, liefde en geluk een moment om stil te staan bij u dierbare

Dit is mogelijk in een oase van rust op Landgoed Zonnestraal, de dag staat in het teken van uw dierbare waarvan u afscheid neemt maar u kunt ook het leven vieren wat geweest is. U bepaalt wat de wensen zijn en wij voeren het in alle rust met oprechte aandacht voor u uit.

Landgoed Zonnestraal geeft ruimte voor vernieuwing en eigen invulling van het afscheid.

Zakelijk op het Landgoed

U wilt toch ook dat de locatie, waar u iets organiseert, voor uw collega’s een verlengstuk is van het bedrijf? Dat vindt u op Landgoed Zonnestraal. Brasserie Zonnestraal is het kloppend hart van het Landgoed, ons gedreven team draagt zorg voor een bedrijfsfeest op maat of een inspirerende hei-dag met aansluitend een super fijne borrel, met uw collega’s of klanten die u wilt verbazen, Zonnestraal is het waard om te bezoeken. Het prachtige landschap nodigt uit om samen te zijn. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer op loopafstand.

brasserie zonnestraal vergaderen
Brasserie Zonnestraal iets te vieren trouwdag
Brasserie Zonnestraal het landgoed Dresselhuyspaviljoen
Brasserie Zonnestraal Dresselhuys paviljoen

The best time to Celebrate
is whenver you can!!