PRATEN JE COLLEGA'S NOG JAREN OVER

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Hilversum? Vier het bedrijfsuitje met je collega’s bij Brasserie Zonnestraal. Wij denken graag met je mee voor een actieve en ontspannen invulling van de dag. De Hoorneboegse heide, de Loosdrechtse Plassen en de ruimte op het Landgoed biedt eindeloze mogelijkheden voor een geslaagd event. Ook voor een gedeelte van de dag zijn jullie van harte welkom.

Lunch

Brasserie Zonnestraal lunchen hilversum sharing lunch

Geniet van een uitgebreide lunch met uw gezelschap

High Tea

Brasserie Zonnestraal High Tea Hilversum Heide wandeling

Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties? Ook dat kan bij Brasserie Zonnestraal!

Borrel

Huwelijksjubileum | Lunchen in Hilversum | Brasserie Zonnestraal borrelen Hilversum borrelplank

Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige verjaardagsborrel met happen uit Frankie’s Kitchen of een Hollands  of Aziatisch bittergarnituur eventueel uitgebreid met luxe crostini’s

Barbecue

Barbecueën, wie houdt er niet van? Vanaf 20 personen kun je bij Brasserie Zonnestraal terecht voor een BBQ mét kok en het beste vlees en vis.  Wanneer er vegetarische gasten bij jouw gezelschap zijn, dan houden wij daar graag rekening mee. 

Buffet

Buffet bestellen zonnestraal hilversum

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers dat wij namens u voor hun mogen verzorgen. Om dat te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. En dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

Diner

brasserie zonnestraal diner arrangement

Voor jouw gezelschap stellen we graag een menu samen. Laat je verrassen door onze chef met een sharing diner, walking diner of een 3 gangen diner.

Het leven is een feestje, wij hangen de slingers voor je op!!

Bij Brasserie Zonnestraal werken we samen met diverse evenementenbureaus die een kei zijn in het organiseren van activiteiten. Neem eens een kijkje op de website van Event Maniacs  of Ten Events. Ook de Wijngaard op Landgoed Zonnestraal biedt volop mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje. Neem contact met ons en wij geven je meer informatie over het bedrijfsuitje in Hilversum.

Huwelijksjubileum | Brasserie Zonnestraal Hilversum feest vieren