vier het met familie en vrienden

Huwelijksjubileum

Een feest organiseren ter gelegenheid van een huwelijksjubileum? Dan ben je bij Brasserie Zonnestraal aan het juiste adres. Geniet met je gezelschap van een lekkere lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet, informele barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Brasserie Zonnestraal een passende invulling. Geniet van uw Huwelijksjubileum!

Lunch

Brasserie Zonnestraal lunchen hilversum sharing lunch

Geniet van een uitgebreide lunch met uw gezelschap

High Tea

Brasserie Zonnestraal High Tea Hilversum Heide wandeling

Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties? Ook dat kan bij Brasserie Zonnestraal!

Borrel

Huwelijksjubileum | Lunchen in Hilversum | Brasserie Zonnestraal borrelen Hilversum borrelplank

Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige verjaardagsborrel met happen uit Frankie’s Kitchen of een Hollands  of Aziatisch bittergarnituur eventueel uitgebreid met luxe crostini’s

Barbecue

Barbecueën, wie houdt er niet van? Vanaf 20 personen kun je bij Brasserie Zonnestraal terecht voor een BBQ mét kok en het beste vlees en vis.  Wanneer er vegetarische gasten bij jouw gezelschap zijn, dan houden wij daar graag rekening mee. 

Buffet

Buffet bestellen zonnestraal hilversum

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers dat wij namens u voor hun mogen verzorgen. Om dat te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. En dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

Diner

brasserie zonnestraal diner arrangement

Voor jouw gezelschap stellen we graag een menu samen. Laat je verrassen door onze chef met een sharing diner, walking diner of een 3 gangen diner.

Zin in een feestje ?

Uw feestavond in brasserie Zonnestraal is bij voorbaat al een geslaagde avond. Wij hebben voor u het volgende feest arrangement samengesteld. Heeft u een andere invulling van de avond in gedachte dan vernemen we dat uiteraard graag van u.

Huwelijksjubileum | Brasserie Zonnestraal Hilversum feest vieren

Je trouwt niet om geluk te vinden, maar om geluk te delen.