Huwelijk

brasserie zonnestraal

trouwen in hilversum

op landgoed zonnestraal

Brasserie Zonnestraal is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Hilversum

Heb jij altijd willen trouwen op een geweldige locatie in Hilversum? Na het jawoord gaan we natuurlijk toosten, Brasserie Zonnestraal zal op professionele wijze de dranken en hapjes serveren. Aan jullie de keuze, gaan we aan de lange tafel of met de gasten genieten van ons bijzondere buitenconcept? Brasserie Zonnestraal heeft alles in huis om er een waanzinnig feest van te maken, waar de gasten nog lang over napraten. Op Landgoed Zonnestraal bieden wij onze locatie exclusief. Bekijk de mogelijkheden om te trouwen op een prachtige locatie in Hilversum. 

Brasserie Zonnestraal bruidstaart trouwen op zonnestraal1
Brasserie Zonnestraal trouwen dineren in het bos

Trouwen bij Brasserie Zonnestraal

Elkaar het jawoord geven in onze sfeervolle Brasserie Zonnestraal, aansluitend toosten met een feestelijk glas champagne, met je familie en vrienden aan lange tafels dineren en daarna dansen tot de pijn in je voeten. Ben jij op zoek naar een ideale trouwlocatie in Hilversum? Klik dan op de onderstaande link en bekijk de mogelijkheden. 

Where there is love there is life.

Brasserie Zonnestraal bruidstaart trouwen op zonnestraal1

Trouwen in Hilversum in het bos op Landgoed Zonnestraal

Gaan jullie voor een droomhuwelijk? Geef elkaar dan het jawoord in het bos en beleef de magie van het buiten trouwen op Landgoed Zonnestraal. Midden in het bos met ons prachtige amfitheater waar je gasten kunnen plaatsnemen. Landgoed Zonnestraal is de ideale trouwlocatie in Hilversum. Kiezen voor Landgoed Zonnestraal betekent kiezen voor een onvergetelijke ervaring. Een plek waar jullie liefde centraal staat en waar de omgeving jullie omhelst in een warme, gastvrije sfeer. Hier op deze historische grond, waar verleden en toekomst samensmelten, zal jullie huwelijk een herinnering worden die een leven lang zal blijven fonkelen.