Huwelijk

Brasserie Zonnestraal

Trouwen in hilversum
op Landgoed Zonnestraal

Brasserie Zonnestraal is een officiƫle trouwlocatie van de Gemeente Hilversum

Na het jawoord gaan we natuurlijk toosten, Brasserie Zonnestraal zal op professionele wijze de dranken en hapjes serveren. Aan jullie de keuze, gaan we aan de lange tafel of met de gasten genieten van ons bijzondere buitenconcept? Brasserie Zonnestraal heeft alles in huis om er een waanzinnig feest van te maken, waar de gasten nog lang over napraten. Op Landgoed Zonnestraal bieden wij onze locatie exclusief.

Brasserie Zonnestraal trouwen dineren in het bos

Trouwen bij Brasserie Zonnestraal

Elkaar het jawoord geven in onze sfeervolle Brasserie Zonnestraal, aansluitend toosten met een feestelijk glas champagne, met je familie en vrienden aan lange tafels dineren en daarna dansen tot de pijn in je voeten.

Brasserie Zonnestraal trouwen dineren in de stretch tent trouwen hilversum
Brasserie Zonnestraal bruidstaart trouwen op zonnestraal1

Trouwen in het bos op Landgoed Zonnestraal

Gaan jullie voor een droomhuwelijk? Geef elkaar dan het jawoord in het bos en beleef de magie van het buiten trouwen op Landgoed Zonnestraal. Midden in het bos met ons prachtige amfitheater waar je gasten kunnen plaatsnemen.

Deprecated: Functie _register_controls is sinds versie 3.1.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/wp-includes/functions.php on line 5379