vergaderen

brasserie zonnestraal

Landgoed Zonnestraal,
waar uitzicht, inzicht geeft

Vergaderlocatie in Hilversum

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in Hilversum? In ons voormalig onderkomen in het Ter Meulen Paviljoen zullen wij medio mei/juni een vergader/trainingscentrum Zonnestraal openen voorzien van alle faciliteiten passend bij de huidige tijd. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Op dit moment beschikken wij over meerdere vergaderruimtes die per uur of dagdeel geboekt kunnen worden tegen een betaalbaar tarief. De ruimtes zijn licht, mooi ingericht en rustig.

Er zijn twee meeting rooms voor zes personen in het Dresselhuys en in het voormalig hoofdgebouw beschikken wij over de “Jan van Zutphen” ruimte. Deze ruimte  biedt diverse mogelijkheden.  Informeer voor onze vergaderarrangementen bij onze salesafdeling.

Benieuwd naar onze mogelijkheden

informeer bij onze salesafdeling!!

Welke mogelijkheden kunnen wij u bieden

Theater opstelling

Cabaret opstelling

U-vorm opstelling

Brasserie Zonnestraal vergaderen hilversum trainen op de heide

Dag op de heide

Zonnestraal heeft alles in huis om een inspirerende werkplek te worden voor ondernemers, kleine bedrijven en zelfstandige professionals. Met de mogelijkheid om even buiten te wandelen, elkaar te ontmoeten en te vergaderen, koffie te drinken en er letterlijk een heidedag van te maken.

Neem contact op met Brasserie Zonnestraal voor meer informatie over de verhuur.

Brasserie Zonnestraal werken vergaderen

Bedrijvigheid

Naast de individuele kantoorunits in het Dresselhuys-paviljoen, biedt Zonnestraal ruimte aan uiteenlopende bedrijvigheid op het Landgoed. De waaier aan verschillende bedrijven, zorgt voor een goede buzz. Hier wordt gewerkt.

Woon je in Hilversum en zoek je een studio of een kantoor in mooie centrale omgeving? Ben je zzp-er en wil je klanten in een chique ruimte ontvangen? Dan is Zonnestraal de optie voor jou; met haar bezielde geschiedenis, de allure van die architectuur, weg uit de stad en toch centraal. Hier is parkeerplek genoeg. Zonnestraal is een oase voor je bedrijf en we weten dat we weg van de stadse hectiek tot meer inspiratie en tot betere resultaten komen. En daar wordt iedereen gelukkig van.