035-5385402

info@brasserie-zonnestraal.nl

DE VERJAARDAG DIE JE NOOIT MEER VERGEET

Verjaardagsfeest

Beleef een onvergetelijke verjaardag bij Brasserie Zonnestraal. Een bijzondere leeftijd verdient een feestje. Geniet met familie en vrienden van een lekkere lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet, informele barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Brasserie Zonnestraal een passende invulling.

Afscheid - Brasserie Zonnestraal menukaart Clubsandwich

Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch met uw gezelschap

Brasserie Zonnestraal Red Velvet - Afscheid

High Tea

Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties? Ook dat kan bij Brasserie Zonnestraal!

brasserie zonnestraal borrelplank

Borrel

Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige verjaardagsborrel met happen uit Frankie’s Kitchen of een Hollands  of Aziatisch bittergarnituur eventueel uitgebreid met luxe crostini’s

Afscheid - Brasserie Zonnestraal menukaart Clubsandwich

Barbecue

Barbecueën, wie houdt er niet van? Vanaf 20 personen kun je bij Brasserie Zonnestraal terecht voor een BBQ mét kok en het beste vlees en vis.  Wanneer er vegetarische gasten bij jouw gezelschap zijn, dan houden wij daar graag rekening mee. 

Brasserie Zonnestraal hilversum buffet feestje vieren

Buffet

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers dat wij namens u voor hun mogen verzorgen. Om dat te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. En dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

Brasserie Zonnestraal walking dinner

Diner

Voor jouw gezelschap stellen we graag een menu samen. Laat je verrassen door onze chef met een sharing diner, walking diner of een 3 gangen diner.

Het leven is een feestje, wij hangen de slingers voor je op!!

Uw feestavond in brasserie Zonnestraal is bij voorbaat al een geslaagde avond. Wij hebben voor u het volgende feest arrangement samengesteld. Heeft u een andere invulling van de avond in gedachte dan vernemen we dat uiteraard graag van u.

Het arrangement bestaat uit:
– Ontvangst met koffie/thee en een mini gebakje van onze banketbakker
– Onbeperkt Hollands drankenarrangement
– Nootjes en zoutjes voor op de (sta)tafels
– Warm bittergarnituur en koud bittergarnituur, 6 hapjes per persoon

U kunt ook kiezen om de ontvangst met koffie en thee te veranderen in een late night snack waarbij onze gastvrouwen rond middernacht gaan met een puntzakje friet met heerlijke mayonaise

Wij bieden u dit arrangement aan vanaf € 34.50 per persoon inclusief Hollands drankarrangement op basis van 4,5 uur.

Tip! Wij helpen u ook graag met de aankleding van de brasserie en het zoeken van een DJ of band.

Huwelijksjubileum | Brasserie Zonnestraal Hilversum feest vieren
Huwelijksjubileum | Brasserie Zonnestraal Hilversum feestje vieren