DE VERJAARDAG DIE JE

NOOIT MEER VERGEET

Beleef een onvergetelijke verjaardag bij Brasserie Zonnestraal. Een bijzondere leeftijd verdient een feestje. Geniet met familie en vrienden van een lekkere lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet, informele barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Brasserie Zonnestraal een passende invulling.

Huwelijksjubileum | Brasserie Zonnestraal Hilversum feest vieren

Het leven is een feestje, wij hangen de slingers voor je op!!

Bekijk hier ons feestavond arrangement

Lunch

Brasserie Zonnestraal lunchen hilversum sharing lunch

Geniet van een uitgebreide lunch met uw gezelschap

High Tea

Brasserie Zonnestraal High Tea Hilversum Heide wandeling

Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties? Ook dat kan bij Brasserie Zonnestraal!

Borrel

Huwelijksjubileum | Lunchen in Hilversum | Brasserie Zonnestraal borrelen Hilversum borrelplank

Nodig familie en vrienden uit voor een gezellige verjaardagsborrel met happen uit Frankie’s Kitchen of een Hollands  of Aziatisch bittergarnituur eventueel uitgebreid met luxe crostini’s

Barbecue

Barbecueën, wie houdt er niet van? Vanaf 20 personen kun je bij Brasserie Zonnestraal terecht voor een BBQ mét kok en het beste vlees en vis.  Wanneer er vegetarische gasten bij jouw gezelschap zijn, dan houden wij daar graag rekening mee. 

Buffet

Brasserie Zonnestraal warm en koud buffet

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers dat wij namens u voor hun mogen verzorgen. Om dat te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. En dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

Diner

brasserie zonnestraal diner arrangement

Voor jouw gezelschap stellen we graag een menu samen. Laat je verrassen door onze chef met een sharing diner, walking diner of een 3 gangen diner.