buffet
Wij koken puur met zoveel mogelijk lokale producten
Buffet Zonnestraal
Koude gerechten
- Heerlijke Zuid-Italiaanse pastasalade met olijven, paprika, courgette in zachte tomatensaus
- Huis gemaakte aardappelsalade
- Frisse rauwkostsalade
- Carpaccio geserveerd op originele wijze met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto
- Mooie visschotel onder andere met: gerookte zalm, makreel en forelfilet en garnalen
- Luxe vleeswarenschotel met Italiaanse ham en worsten
- Kruidenboter, aioli en hummus met stokbrood
Warme gerechten
- Aardappelgratin gegratineerd met Old Amsterdam kaas
- Roerbak seizoen groenten met Provençaalse kruiden
- Gebakken rijst met groente
- Kipsaté gemaakt van malse kippendijen
- Zalmmoot met kreeftensaus
- Malse varkenshaas medaillons in een heerlijke champignon roomsaus
- Frietjes met mayonaise (alleen bij de Brasserie mogelijk).


Vega buffet
Voorgerechten
- Dun gesneden chioggia met geitenkaas, walnoot, rucola en balsamico stroop
- Witlof salade met gorgonzola, peer en gerookte amandelen
- Mediterrane couscous salade met zongedroogde tomaat, komkommer, ui en paprika (Vn)
- Groene pesto pasta salade
- Carpaccio van gegrilde courgette met hummus (Vn)
Hoofdgerechten
- Gevulde barbecue portobello’s
- Balsamico champignons op spies
- Visspiesjes met o.a. zalm en kabeljauw
- Groenten van het seizoen
- Rijst met abrikozen, rozijnen en noten
- Variatie van vergeten groenten, pastinaak, oer wortel, gele wortel en chiogga biet
- Brood met kruidenboter en muhammara



IJs dessert
Een medewerker van Zonnestraal/Rosco gaat met zijn mobiele ijskar tussen de aanwezige gasten door en schept voor de liefhebbers een lekker schepijsje.
Dit kunnen verschillende soorten schepijs zijn.
Uitgaande van 2 bolletjes ijs p.p.
Ook is er de mogelijkheid om het ijsje compleet te maken met een toef slagroom.
