Diner
Wij koken puur met zoveel mogelijk lokale producten
Een heerlijke avond uit eten in Hilversum? Bekijk nu de samenstelling van ons heerlijke drie-gangen diner.
Drie-gangen diner
In de Brasserie dekken wij de tafels in met witlinnen, staan er broodplanken en flessen wijn klaar op tafel en kunnen jullie genieten van heerlijk 3-gangen diner. U kunt zelf vooraf een keuze maken uit een voor- en hoofdgerecht.
Voorgerechten
Eén van de onderstaande gerechten:
- Carpaccio van dungesneden ossenhaas met Parmezaan en pesto
- Gerookte zalm taartje met garnalen
- Vega duo met bieten Carpaccio en mini geitenkaas
Bijgerecht
- Oerbrood met boters en smeersels
Hoofdgerechten
Eén van de onderstaande gerechten:
- Runderlende met rode uiensaus met aardappeltaartje en groenteslof
- Tong Rolletjes met witte wijnsaus en groente Julien
- Gevulde Portobello ’s met groenten taartje
Bijgerecht:
- Garnituur van diverse salades en aardappelgarnituren
Dessert
Drie heerlijke mini dessert per persoon bestaande uit:
- Sorbetijs met crumble
- Crème brulee
- Panna Cotta met rood fruit
Het diner wordt afgesloten met een kop koffie/thee.
Ervaar een heerlijke avond uit eten in Hilversum!
Sharefood diner
Als de gasten plaats hebben genomen aan de tafels serveren wij op de tafels schalen met de volgende gerechten:
- Carpaccio van rundvlees Deze carpaccio wordt geserveerd op de originele wijze met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, pesto en olijfolie.
- Gerookte vis
- Speciaal voor ons gerookt op de manier zoals het hoort, mooi gepresenteerd met o.a. heilbot, gerookte zalm, makreel en garnalen
- Burrata met geroosterde tomaatjes, balsamico en rucola
- Frisse groene salade
- Diverse soorten brood met tapenades en kruidenboter
- Filet du porc van de plaat
- Malse varkenshaas medaillons in een heerlijk romige saus van bospaddenstoelen.
- Biefstukpuntjes in pepersaus van de plaat
- Gemarineerde kipstukjes in saté saus
- Gegrilde zalmmoot
- Lasagne ratatouille
- Aardappel ovengerecht met champignons, ui en paprika
- Sorbetijs met crumble
- Crème brulee
- Panna Cotta met rood fruit