Diner

Wij koken puur met zoveel mogelijk lokale producten

Drie-gangen diner

In de Brasserie dekken wij de tafels in met witlinnen, staan er broodplanken en flessen wijn klaar op tafel en kunnen jullie genieten van heerlijk 3-gangen diner. U kunt zelf vooraf  een keuze maken uit een voor- en hoofdgerecht.

Voorgerechten

Eén van de onderstaande gerechten:

  • Carpaccio van dungesneden ossenhaas met Parmezaan en pesto
  • Gerookte zalm taartje met garnalen
  • Vega duo met bieten Carpaccio en mini geitenkaas 

Bijgerecht

  • Oerbrood met boters en smeersels 

Hoofdgerechten

Eén van de onderstaande gerechten:

  • Runderlende met rode uiensaus met aardappeltaartje en groenteslof
  • Tong Rolletjes met witte wijnsaus en groente Julien
  • Gevulde Portobello ’s met groenten taartje

Bijgerecht:

  • Garnituur van diverse salades en aardappelgarnituren 

Dessert

Drie heerlijke mini dessert per persoon bestaande uit:

  • Sorbetijs met crumble
  • Crème brulee
  • Panna Cotta met rood fruit

Het diner wordt afgesloten met een kop koffie/thee.

Brasserie Zonnestraal feest Hilversum diner
Sharefood diner Als de gasten plaats hebben genomen aan de tafels serveren wij op de tafels schalen met de volgende gerechten:
  • Carpaccio van rundvlees                                                                                                                                      Deze carpaccio wordt geserveerd op de originele wijze met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, pesto en olijfolie.
  • Gerookte vis
  • Speciaal voor ons gerookt op de manier zoals het hoort, mooi gepresenteerd met o.a. heilbot, gerookte zalm, makreel en garnalen
  • Burrata met geroosterde tomaatjes, balsamico en rucola
  • Frisse groene salade
  • Diverse soorten brood met tapenades en kruidenboter
Het hoofdgerecht presenteren wij in buffetvorm en hierbij is een stuk “live cooking” opgenomen. Het buffet kan de volgende gerechten bevatten.
  • Filet du porc van de plaat
  • Malse varkenshaas medaillons in een heerlijk romige saus van bospaddenstoelen.
  • Biefstukpuntjes in pepersaus van de plaat
  • Gemarineerde kipstukjes in saté saus
  • Gegrilde zalmmoot
  • Lasagne ratatouille
Een heerlijke lasagne van aubergine, courgette, mozzarella en tomatensaus.
  • Aardappel ovengerecht met champignons, ui en paprika
Dessert: Drie heerlijke mini dessert per persoon bestaande uit:
  • Sorbetijs met crumble
  • Crème brulee
  • Panna Cotta met rood fruit

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!