Eindejaarsevent

Eindejaarsevent, kerstdiner of nieuwjaarsborrel organiseren in Hilversum

Organiseer uw eindejaarsevent bij Brasserie Zonnestraal

De feestdagen zijn hét moment om het jaar op een mooie manier af te sluiten. Brasserie Zonnestraal staat in december volledig in het teken van de kerst. De Brasserie wordt prachtig versierd in de stijl van het hoofdgebouw. Brasserie Zonnestraal is centraal gelegen in het land en is daarmee de perfecte locatie voor een gezellige kerstborrel, onvergetelijk diner, eindejaarsevent of nieuwjaarsborrel!

Sfeervolle ruimte

Onze brasserie is geschikt  voor private dining, een besloten kerstborrel of een galadiner tot 75 personen. Uiteraard is de brasserie volledig in kerstsfeer gestoken!

brasserie zonnestraal feestdagen hilversum
brasserie zonnestraal feestdagen hilversum
brasserie zonnestraal feestdagen hilversum

Een bijzondere plek, een bijzonder event

Geniet met uw collega’s, zakenrelaties of medewerkers van een gezellig kerstevent in Hilversum. Onze salesmedewerkers staan u graag te woord en kunnen u tijdens een rondleiding laten zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Ons salesteam maakt graag vrijblijvend een offerte voor u op. Wij verzoeken u vriendelijk uw gegevens achter te laten dan nemen wij, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze. Brasserie Zonnestraal heeft een uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid.

Terugbelverzoek

Graag staan wij u telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Laat uw gegevens achter voor een prettig telefoongesprek.

De decemberperiode bij Brasserie Zonnestraal

Reserveer tijdig

Ervaring leert dat december en januari drukke periodes zijn, daarom verzoeken wij u tijdig te reserveren. Het salesteam van Brasserie Zonnestraal staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op via                                          info@brasserie-zonnestraal.nl of 035 5385402 voor informatie en beschikbaarheid.

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!