Lavazza koffie

De echte Italiaanse koffie

In 1895 ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het blenden door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te selecteren en te combineren. Nog steeds drukt Lavazza op deze manier zijn stempel, wat resulteert in unieke melanges en de authentieke Italiaanse koffie.

Nu, ruim 125 jaar later, wordt het bedrijf wereldwijd geroemd om zijn uitmuntende koffiekwaliteit en de innovatieve brandtechnieken. Alle zeilen worden bijgezet om deze beroemde constante kwaliteit te waarborgen.

Volledig CO2-neutraal in 2030

Slechts een deel van Lavazza’s missie is gefocust op kwaliteit. Minstens zoveel waarde wordt gehecht aan de manier waarop de koffie wordt geproduceerd en aan het welzijn van de mensen die koffie mogelijk maken. Vanuit dit oogpunt is in 2015 een ingrijpend duurzaamheidstraject gestart waarbij de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling van de VN voor 2030 als leidraad zijn genomen: o.a. het bestrijden van extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Zo wordt bijvoorbeeld de CO2-uitstoot in de hele value chain, van het telen tot het verpakken, geleidelijk naar nul gedraaid in 2030.  

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!