Veel gestelde vragen

Brasserie Zonnestraal is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden om zijn wij uiteraard beschikbaar voor feestjes en partijen.

Volgens de letteren de wet sluiten wij om 17.00 uur, is het echter heerlijk weer dan is het terras langer geopend.

Parkeren kan goed, gratis en in ruime mate op het landgoed.

Op het landgoed is ook een bushalte gesitueerd (buslijn 104), waardoor het landgoed per openbaar vervoer goed bereikbaar is. 

Honden zijn, mits aangelijnd en rustig, van harte welkom in onze Brasserie. 

Brasserie Zonnestraal is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Naar het buiten terras is een kleine dorpel.

In 1 van de vleugels van het Dresselhuys paviljoen bevindt zich een invalidetoilet.

Uiteraard! Maak wel even een afspraak, dan heeft een van onze medewerkers echt even de tijd voor jou.

Vertel ons jouw wensen voor de opstelling, we denken graag met je mee. Wij hebben zoveel ervaring met partijen, dat we precies weten wat de leukste opstelling is voor jouw feest.

Mocht je in de aanloop naar jouw feest vragen hebben, dan kun je altijd per mail of telefonisch contact opnemen.

We vragen je uiterlijk 1 week van tevoren het definitieve aantal gasten aan ons door te geven.

Dat kan, maar wacht er niet te lang mee. Binnen 2 weken voor aanvang van jouw feest starten we met de voorbereidingen en kunnen we niet alle wijzigingen meer doorvoeren.

Buiten onze standaard openingstijden om is de Brasserie exclusief af te huren.

Veel van onze gasten vinden het prettig om een all-in prijs af te spreken. Hiermee koop je de dranken af. Je weet dan van tevoren waar je aan toe bent en komt na jouw feest niet voor onplezierige verrassingen te staan. We bieden je een all-in prijs op basis van het offertebedrag. De all-in prijs passen we naar rato aan wanneer je het definitieve aantal gasten aan ons doorgeeft.

Zeker! We vragen je alleen om geen confetti of ander strooigoed te gebruiken en geen blijvende schade te maken. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat versieringen brandveilig zijn.

Het versieren van de ruimte laten we graag aan onze gasten over. De wensen voor versiering lopen namelijk ontzettend uiteen. Uiteraard kunnen we je wel een ballonnen- of bloemenleverancier aanbevelen. Ook zijn er zeer leuke stylingbureautjes die je graag helpen bij de complete aankleding van de locatie. We denken graag met je mee.

Je kunt altijd een half uur tot uur van tevoren in de ruimte. Laat het ons wel even weten. Wil je graag eerder versieren, dan informeren we je te zijner tijd graag over de beschikbaarheid.

Het dichtsbijzijnde hotel is het Fletcher hotel in Lossdrecht of het Amrath hotel in Hilversum.

Absoluut! Informeer ons over het dieet of de allergie en wij denken graag met je mee.

Bij Brasserie Zonnestraal is het absoluut mogelijk om eigen muziek af te spelen. Er is een muziekinstallatie in de ruimte voor achtergrondmuziek. 

Voor Brasserie Zonnestraal kun je livemuziek boeken. Houd er alleen rekening mee dat de ruimte niet heel geschikt is voor een tienkoppige band.

Zeker! Bekijk hier een overzicht met al onze partners.

Heb je een trouwplechtigheid gepland in het Bos of op de heide? Dan kun je muziek aanleveren op een mp3-speler of telefoon. Jullie eigen ceremoniemeester kan de muziek afspelen of vraag ons personeel te assisteren.